Love is just a word, but you bring definition to it..

 photo IMG_8213_zpsfe3a2ccc.jpg
..

Idag har været lidt mere special for mig end andre dage.. Idag er det nemlig 2 år siden jeg fik mig jordens sødeste kæreste,  og jeg er så heldig at have ham endnu.. Selvom 2 år i et forhold kan være ret lang tid for en 19 årig pige som mig, tror jeg på jeg har fundet ham jeg skal bruge resten af mit liv sammen med, for hvis jeg er så heldig at skulle det, vil jeg have én ved min side, resten af livet, der kan få mig til at smile, selv når livet er aller værst.. Jeg elsker dig.. <3

bloglovin

5 Comments

 1. Katrine Kristensen

  Tilykke med 2 års dagen. Jeg har selv tilbragt dagen sammen med min kæreste som jeg mødte i 2007, hvor jeg var 15. Jeg er nu 22 og vi har snart været sammen i 7 år. Han er min bedste ven og jeg er sikker ham og mig skal være resten af vores dage :)

  • Simonie

   7 år virker som så meget når du kun er 22, men jeg synes det er smukt! så fint at i stadig er sammen.. <3

 2. Årh, jeg synes, I er så søde sammen! Og det er så skønt, at I bare holder sammen! Jeg glæder mig til, at jeg finder min eneste ene! <3 Tillykke til jer?

  Knus!
  //Ida
  wwww.idamersholm.dk

  • Simonie

   Tak søde! Jeg håber det holder forever ;) <3 og så smuk som du er, finder du helt sikkert også din eneste ene snart <3

 3. God eftermiddag Simonie,

  tillykke med jeres 2 års dag, nyd ham og hold fast i ham.
  Guld er svært at finde, og har du det, så lad det ikke falde fra, også selv om du kun er 19 år.

  dejlige billeder af jer2:-)
  Måske I skulle lave en stor collage plakat med smukke fotos af jer og hænge op.

  Hilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
  (vi har en giveaway lige nu, hvor du blandt andet kan vinde et gavekort på 1190 kr. til Profilphoto, du og kæresten kunne måske få lavet smukke fotos).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *